Vannbåren varme

Vi leverer alle slags systemer for vannbåren varme fra våre hovedleverandører: Daikin og Mitsubishi.

Vannbåren Varme

Alle systemer for vannbåren varme

Vi har lang erfaring med prosjektering og levering av vannbårne varmesystemer til alle slags byggeprosjekter, som blant annet nybygg og rehabilitering av hus, leiligheter, rekkehus og blokker. Vi kan levere komplette løsninger til alle former for gulv. Vil du ha et snøsmeltesystem ved inngangen eller garasjen så kan vi hjelpe deg med det også.

Termostatstyrt velvære

Siden føttene er kroppens termostat så vil du føle varmen i hele kroppen med vannbåren gulvvarme. Med vannbåren gulvvarme vil alle rom bli oppvarmet og behagelig å gå på, og setter du fottøyet i entreen er de tørre og varme til du skal ut i kulden igjen.

Det er flere faktorer som bidrar til velvære, men temperaturen og luftfuktigheten spiller alltid en stor rolle. Med vannbåren gulvvarme får du en optimal og behagelig innetemperatur. Et moderne gulvvarmesystem har en gjennomsnittstemperatur 23-28°C.  Med en luft/vann eller væske/vann varmepumpe og vannbåren gulvvarme har du den rimeligste og mest behagelige oppvarmingen som er på markedet i dag.

ADEY vannrensing

Vi er partner med Britiske ADEY og leverer og monterer deres vannrensesystemer for varmeanlegg.

Hvorfor vannrensing?

Dette anbefales på alle varmeanlegg, spesielt på de med varmepumpe.

Renseanlegg har kun vært brukt på større varmeanlegg i Norge tidligere. Dette pga. dette har vært store anlegg til høye priser.

I alle varmesystemer vil det med årene utvikle seg magnetitt. Magnetitten hindrer varmeoverføring, varmepumpen går hardere, sirkulasjonspumper går i «slipepasta», ventiler blir belagt med magnetitt og o-ringer begynner å lekke.

Med andre ord: Installerer man rensesystem så hindrer man oppbygging av magnetitt, sikrer optimal drift og unngår store utbedringskostnader når systemet ikke yter lengre. En meget god investering!

Les mer og se video for hvordan dette fungerer hos produsenten ADEY!

TOP VVS AS

Org.nr: 996292959

Meierihaugen

7355 Eggkleiva

Åpningstider: man-fre kl 08.00-16.00

Email: kundeservice@topvvs.no

Tlf: 45 83 05 73

Kontakt oss for gratis befaring eller med spørsmål om varme/trinnlydsystemer!

TOP VVS AS

Org.nr: 996292959

Meierihaugen

7355 Eggkleiva

Åpningstider: man-fre kl 08.00-16.00

Email: kundeservice@topvvs.no

Tlf: 45 83 05 73

Kontakt oss for gratis befaring eller med spørsmål om varme/trinnlydsystemer!