Varmepumper

Vi leverer luft-til-vann, væske-til-vann og luft-til-luft varmepumper fra Daikin, Mitsubishi, Samsung, Panasonic, Vaillant og ES for oppvarming i næringsbygg og private husstander.

Varmepumper

Varmepumper fra markedsledere

Vi leverer markedsledende varmepumper fra store, seriøse importører. Våre merker er Daikin, Mitsubishi Heavy Industries, Samsung, Mitsubishi Electric, Panasonic, Vailant og ES Energy. Vi har hovedfokus på luft/vann og væske/vann varmepumper men leverer også luft/luft og utfører service på disse. Mindre næringsprosjekter utfører vi også.

Daikin - verdens største

Daikin som er verdens største produsent og markedsledende i verden er vårt hovedmerke og «Go to brand» i de fleste prosjekter. Vi har lang og god erfaring med både produktene og importøren Friganor.

Bevisste valg

Vi har bevisst valgt merker og samarbeidspartnere/leverandører vi kjenner godt til for å kvalitetssikre alle ledd i en varmepumpeleveranse fra oss. Med erfaring siden 1998 på installasjon og salg av vannbåren varme, trinnlydsgulv og varmepumper kan vi skreddersy enhver løsning til deg og ditt varmebehov.

TOP VVS AS

Org.nr: 996292959

Meierihaugen

7355 Eggkleiva

Åpningstider: man-fre kl 08.00-16.00

Email: kundeservice@topvvs.no

Tlf: 45 83 05 73

Kontakt oss for gratis befaring eller med spørsmål om varme/trinnlydsystemer!